Hikayelerin Dünyasına Açılan Eşsiz Bir Kapı

9 Kasım 2025

Anasayfan 
              Yap Ziyaretçi Defteri

  İhtilal Mi Oldu? (Siyasi Hikayeler-Hatıralar)Hikaye Öykü Masal Arşivi



Google
Sitemiz hakkındaki görüşlerinizi ZİYARETÇİ DEFTERİNE yazarsanız seviniriz.


www.hikayearsivi.net olarak 2002 yılından itibaren 23 yıldır kesintisiz yayın faaliyetimizi sürdürmekteyiz. İnternet üzerinde yayın yapan birçok sitenin içeriğinde, sitemiz içeriği kullanılmaktadır. İlk defa birçok kategori altında hikaye-öykü ve masalları paylaşmaya başlayan sitemiz, bu konuda da diğer sitelere örnek olmuştur. Sitemiz içeriğini kullanabilirsiniz. www.hikayearsivi.net den alıntıladığınızı belirtirseniz memnun oluruz.
Sitemiz içerikleri e-kitap olarak hazırlanmaya başlamıştır. Aşk Hikayeleri, İbretli Hikayeler, Duygusal Hikayeler adıyla hazırlanmıştır. Toplu kitap olarak okuyabilir, indirebilirsiniz.
Hali hazırda Sevgi Hikayeleri ve Dostluk Hikayeleri hazırlanmaktadır. Bizi takip eder ve sosyal medyanızda da paylaşırsanız seviniriz. (Kerim Melleş-KuTuL KuLuB)
Ekim-2025

İhtilal Mi Oldu?
[Siyasi Hikayeler-Hatıralar]

   RP Genel Merkez eski görevlilerinden Muhsin Özer anlatıyor:


   Refah Partisi'nin Balgat'ta bulunan Genel Merkezinin dördüncü katı bir süre misafirhane olarak kullanılmıştı. Mardin'in Savur ilçe Teşkilat Başkanı Genel Merkez misafirhanesinde üç gündür kalıyordu. Bir gün içinde dört takım elbise değiştiren bu ilçe başkanının Türkçe konuşmakta sıkıntı çektiği görülüyordu.


   Bir gün. askerliğini yedek subay olarak yapan bir kişi misafirhane de kalıyordu. Bizim İlçe Başkanı sabah namazına kalkmış yatakhaneden lavaboya doğru giderken karşısında


   Asker elbiseli birini görünce düşmüş bayılmıştı. Zor yatağa götürüldü ve yatırıldı.


   Biraz sonra İlçe Başkanı kendine geldi Yerinden fırlayarak koşar adımlarla kapıya geldi, ankesörlü telefonla memleketi aradı.


   - Alooo. Hanım Ankara'dayım ihtilal oldu. Aman koyunları yarın dışarıya çıkartmayın. Ne olur ne olmaz. Burada partinin genel merkezini bile askerler bastı. Hakkınızı helal edin.


   İlçe Başkanına ihtilal olmadığını yedek subayın misafirhanede kalan bin olduğunu anlatana kadar akla karayı seçtik.



Kaynak: Hikaye-Öykü-Masal Arşivi: www.hikayearsivi.net
Bu hikayeyi beğendi iseniz, veya fikrinizi diğer ziyaretçilerle paylaşmak istiyorsanız lütfen YORUMUNUZU yapın. Sadece 1-2 saniyenizi alacaktır.


Önemli Not: Hikayeyi kullanabilirsiniz. www.hikayearsivi.net den alıntı yaptığınızı ve kaynağını belirtirseniz memnun oluruz.

1 Haziran 2007 - 17:23:54 - 6736 günlük
Ekleyen editör: HikayeArsivi

Okuyan:[3540]Yorumlayan:[0]Kategori: [Siyasi Hikayeler-Hatıralar]
HİKAYEYİ SOSYAL MEDYANIZDA PAYLAŞIN:



Bu hikaye yazı-yorum için henüz yorum yapılmamış veya yorum onaylanmamış.
 

Yorumlarınızı Yapın:
 



Reklam ver

 
 

.: Günün Ayeti :.

.: Günün Hadis-i Şerif-i :.

.: Günün Sözü :.

     


 
Google

Sitemizden alınan tüm hikaye-öykü-masal ve materyalleri kullanabilirsiniz. www.hikayearsivi.net den alındığını belirtirseniz memnun oluruz.
Site içeriği ve belirli konularda içerik paylaşımı ve katkı sağlamak için site yönetimiyle [kutulkulub@gmail.com] irtibata geçebilirsiniz...

 
 Hikaye Arşivi  
Kerim MELLEŞ-KuTuL KuLuB © 2002-2025  ©  Hikaye Öykü Masal Arşivi
Sayfamızı en iyi 1024*768 çözünürlükte görüntüleyebilirsiniz...

  KuTuL KuLuB-A.Kerim Melleş